Een do-good community die met je meegroeit.

Al sinds 2008 helpen we mensen met ijzersterke ideeën om op een positieve en creatieve manier veranderingen tot stand te brengen in hun buurt, dorp, stad, land of zelf in de hele wereld.

Eenvoudig kennis delen.

Start innovatieve projecten en mobiliseer je netwerk op een leuke manier.

De perfecte tools

1%Club biedt de tools om vrijwilligerswerk te managen, online je netwerk te mobiliseren en ideeën tot een gezamenlijk succes te maken.

Voor jouw organisatie

Bedrijven kunnen hun medewerkers via het platform laten kiezen uit het beschikbare aanbod van CSR activiteiten of zelf eenvoudig een eigen initiatief op laten zetten.

Voor jouw gemeente

Gemeenten kunnen hun inwoners inspireren, lokaal ondernemerschap versterken, draagvlak in kaart brengen en samen mooie initiatieve realiseren binnen hun gemeenschap.

Samen geld ophalen.

Crowdfunding is een vorm van financiering voor projecten en ondernemingen. Bij crowdfunding legt een grote groep mensen ieder een klein bedrag in om een project of onderneming te financieren.

Features

Online fundraisen

Veilig en vertrouwd doneren waar ook ter wereld, met bekende betaalmethoden als iDeal & Credit Card.

Matching funds

Stimuleer projecteigenaren door een deel van het opgehaalde budget te matchen vanuit jouw organisatie of gemeente.

Co-financieren

Werk samen met partners en beloon de beste projecten met een co-financiering.

De kracht van je netwerk

Maak gebruik van de social media sharing tools om je eigen netwerk te mobiliseren en projecten gezamenlijk tot een succes te maken.

Relevantie bepaald door de crowd.

Door middel van stemmen laat je de crowd bepalen welke projecten interessant genoeg zijn voor een crowdfunding campagne. Beloon de winnaars met een matching fund.

Stemmen

Laat de crowd stemmen en leer welke projecten het meeste draagvlak hebben. Beloon de meest interessante projecten met een matching fund.

Creëer impact

Gebruik onze social media tools om je netwerk te mobiliseren en gezamenlijk projecten tot een succesvol einde te brengen.

Creëer impact en vertel je verhaal.

Wij bieden de tools om (via social media) je netwerk te mobiliseren en gezamelijk projecten succesvol van de grond te krijgen. Door je successen te delen creëer je verbinding en inspireer je anderen.